Bloemsoorten en deegwaren

Alle bloem-, meelsoorten en deegwaren voor professioneel gebruik, verkrijg telkens opnieuw hetzelfde kwalitatieve resultaat.

  • Diverse soorten tarwebloem voor professioneel gebruik, universele bloem voor bakkerij en patisserie, traditionele broden, pizzadeeg, pistolets en baguettes of verrijkt met andere bloemsoorten.
  • Tarwemeel voor diverse broden, voor professioneel gebruik, voltarwebrood, licht of donker bruin, met licht of grof geplet tarwe, licht of donker abdijbrood, grijsbrood met fijne of grove zemelen …
  • Speciale melen voor professioneel gebruik, meergranenbrood, boerenbrood, lichtzuurbrood, brood rijk aan vezels, vitamines en ijzer.
  • Speciale mixen voor professioneel gebruik, traditionele baguette, ciabatta, krokante broodjes, stokbrood, pistolets, biscuit, cake, drooggebak, Luikse en Brusselse wafels, soezen, speculaas, poffertjes, frangipane, pannenkoeken, oliebollen, kruimeldeeg, pizzadeeg …
  • Zelfrijzende bloem, glutenvrije bloem, bladerdeeg voor professioneel gebruik …
  • Taartbodems, zanddeeg, koekjesdeeg, roombladerdeeg plakken, roomboter bladerdeeg, feuilletage, korst/bladerdeeg …