Basis voor desserten

Telkens opnieuw een schitterend resultaat en een onmisbare ondersteuning voor de banketbakker. Laat uw fantasie de vrije loop met deze basis voor:

 

  • Chocolademousse, een heerlijke opklopklare basis voor chocolademousse, met échte Belgische melkchocolade voor een topsmaak.
  • Tiramisu, het favoriete Italiaanse dessert van de Belgische consument.
  • Crème Anglaise Bourbon, onovertroffen dessertsaus met het rijke aroma van 100% natuurlijke Bourbon vanille.
  • Crème Brûlée Bourbon, het Franse topdessert, recept op basis van echte Bourbon Vanille.
  • Crème Caramel, een moderne variant van een klassiek dessert.
  • Crème Suisse, een opklopbare crème pâtissière verrijkt met slagroom.
  • Panna Cotta, letterlijk vertaald "gekookte room" is een klassieker uit de Italiaanse keuken.
  • Parfait, voor de bereiding van overheerlijke mousses en ijsdesserten.