Patisserie en pralines

Alle mogelijke diepgevroren patisserie en pralines die u als professionele bakker maar kan wensen:

 

  • Bavarois met aardbei, amandel, chocolade, café Liégeois, framboisine, krokant met chocolade, misérable met citroen …
  • Zeshoeken van zwarte woudtaart, mango-passievruchten bavarois, chocoladefantasie, speculoos bavarois …
  • Dôme framboos, citroen-bosaardbeien, pistache-framboos, chocolade feuilletine, grand dôme chocolade, framboos, tiramisu …
  • Carré ananas meringue, koffie-gianduja, saphir cheese crumble …
  • Stangen van javanais, misérable, zwarte woudtaart, tiramisu, peer-karamel bavarois, kaasdélice kwarktaart met rode vruchten, bosvruchten, passievruchten, frambozen, mousse aardbeien, rabarber, amandelbiscuit met frambozen, speculoos bavarois, nougat abrikoos, mouse mandarin Napoléon, croquant Irish cream, mokka supréme, plaat van javanais, bavarois …
  • Dessert cups, slagroom soesjes, taarten, rabarbergebak, choco-cocos cake, toffee hazelnoot gebak, appelcake, chocolade woudvruchten cake, éclairs, brownie cake ...
  • Pralines ...